CAMO+ palvelut


CAMO +


WeFly Oy tuottaa EASA Part-M mukaista lentokelpoisuudenhallintaa potkuriturbiini-, mäntämoottori-, moottoripurjelento- ja purjelentokoneiden sekä kuumailmapallojen omistajille vahvalla ammattitaidolla


Tarjoamme asiakkaillemme mutkattomia EASY palvelupaketteja, jotka sisältävät kaikki lentokelpoisuudenhallinnan perustehtävät yhdellä vuosimaksulla ilman lisäkuluja. Hinnat määräytyvät ilma-alustyypin ja lentokauden pituuden mukaan.


Vaihtoehtoisesti tarjoamme mielellämme yksilöllisesti räätälöityjä paketteja juuri teidän tarpeita silmälläpitäen. FLEX paketti sopii operaattorille, joka käyttää ilma-alusta ammattimaisesti lentotyössä, koulutuksessa tai lennätyksissä.


Halutessanne voimme laatia ilma-aluksellenne myös pelkän huolto-ohjelman ja ylläpitää sitä, jolloin lentokelpoisuudenhallinta säilyy ilma-aluksen omistajalla.


ARC-tarkastus


WeFly:lla on vahva kokemus jatkuvan lentokelpoisuuden hallinnasta. EASA-säännöt ja -määräykset sekä eri huolto-ohjelmat mukaan luettuna omistaja-, mekaanikko- ja organisaatiohuollot ovat tuttuja. Hoidamme sekä vuosittaiset, 3-vuotisjakson ARC:t kuin myös yllättävät ARC tarpeet. Olemme myös valmiita vuokraamaan tarkastajaamme organisaatioosi tekemään ARC-tarkastuksia.

WeFly Oy tekee ARC-tarkastukset kaikkiin:

•Turbiinikoneet kahdella tai yhdellä moottorilla

•Mäntämoottorikoneet kolmella, kahdella tai yhdellä moottorilla

•Ultrakevyet ja Annex II ilma-alukset

•Moottoripurjekoneet

•Purjekoneet

•Kuumailmapallot


Arviotarkastus ostoa varten


WeFly:llä on vuosien kokemus lentokoneiden tarkastuksesta. Huolellisesti tehty tarkastus ennen koneen ostoa takaa, että tiedät mitä olet ostamassa oikeaan hintaan. Tarkastuksen yksi tärkeä päämäärä on myös varmistaa, että lentokone on lentokelpoinen määrätyn ajan ostohetkestä.


"Lentokoneet on tehty lentämään, turvallisesti ja luotettavasti!"


Lisätiedot ja yhteydenotot: info@weflyfinland


CAMO Approval